vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl sort

2.792 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant sort fløjl. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695022 Kategori:

Den fløjlsbløde kontinentalseng fra vidaXL er en invitation til en nattesøvn fyldt med luksus og komfort. Med sit elegante design i sort fløjl og praktiske funktioner er denne seng det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste.

Sengens sengegavl kan justeres i højden for at sikre optimal støtte og komfort, mens den integrerede madras med pocketfjedre garanterer en stabil og behagelig liggeoplevelse hele natten igennem. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret og vågne frisk og veludhvilet op.

Med en mellemhård støtte er denne kontinentalseng ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, hvilket skaber den ultimative vuggeeffekt for din krop.

vidaXL kontinentalsengen leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, alt hvad du behøver for en fuldendt søvnoplevelse. Den unikke kombination af fløjl, pocketfjedre og skum sikrer dig en luksuriøs og behagelig søvn, hver eneste nat.

Tag imod dette eksklusive tilbud fra vidaXL og oplev en ny dimension af velvære og afslapning i din egen seng. Lad dig forkæle med en kontinentalseng, der sætter standarden for komfort og kvalitet. Drøm stort og sov bedre med vidaXL kontinentalsengen i fløjl til en enestående pris.

Scroll to Top