vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lysegrå

4.471 kr.

Forkæl dig selv med luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl lysegrå i størrelsen 180×200 cm. Din næste bedste søvn venter på dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695907 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 180×200 cm i smuk lysegrå fløjl er et mesterværk inden for soveværelsesmøbler. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative og uforstyrrede nattesøvn, så du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Det bløde fløjlsmateriale, der omslutter sengen, er ikke kun luksuriøst at se på, men også utroligt behageligt at røre ved. Det tætte og jævne stof skaber en hyggelig atmosfære i dit soveværelse og inviterer dig til at slappe af i ren velvære.

En praktisk sengegavl med justerbar højde giver dig mulighed for at tilpasse din position, mens du nyder en bog eller ser tv. Denne sengegavl er ikke kun et stilfuldt designelement, men også en funktionel rygstøtte, der øger din komfort.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krops konturer for at give optimal støtte og trykaflastning. Den mellemhårde madras er ideel til dem, der foretrækker en stabil og fast liggeflade uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, med sit slidstærke betræk af hudvenligt stof, giver endnu et lag af blødhed og beskyttelse. Denne madrasbeskytter sikrer, at din seng forbliver frisk og hygiejnisk i lang tid.

Vigtigst af alt, vidaXL kontinentalsengen leveres med en brugervenlig manual, der gør samlingen let og problemfri. Så snart din seng er sat op, er du klar til at drømme søde drømme i din nye oase af komfort og stil.

Elegant og komfortabel, holdbar og stilfuld – vidaXL kontinentalsengen med madras er det perfekte valg for enhver, der værdsætter kvalitetssøvn og smukt design. Skab dit eget personlige soveparadis med denne luksuriøse seng, der vil forvandle dit soveværelse til et ægte hjem for hvile og afslapning. Oplev den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen i dag.

Scroll to Top