vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrå

4.440 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant mørkegrå fløjl. Oplev ultimativ komfort og stil i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695908 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg, når det handler om at sikre dig en god nattesøvn og optimal komfort. Med sit elegante design og høje kvalitet vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning og ro.

Sengens bløde fløjlstextur afslører straks sin luksuriøse karakter og indbydende komfort. Fløjlsmaterialet er kendt for sin blødhed og behagelige følelse mod huden, hvilket giver dig en følelse af ren velvære, hver gang du lægger dig til at sove.

Denne kontinentalseng kommer med en praktisk justerbar sengeramme, der kan tilpasses efter dine behov og ønsker. Du vil opleve en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, takket være den justerbare sengegavl.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre sikrer optimal støtte og tilpasning til din krop, hvilket resulterer i en behagelig og støttende søvnoplevelse. Madrassen har en mellemhård fasthed, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der medfølger, er beklædt med et hudvenligt stofbetræk og fyldt med blød skum, der tilføjer ekstra komfortlag til din soveoplevelse. Den er designet med fokus på både komfort og hygiejne for at sikre, at du får den bedst mulige nattesøvn.

Med denne kontinentalseng fra vidaXL får du ikke kun en seng af høj kvalitet, men også et stilfuldt møbel, der vil forvandle dit soveværelse. Uanset om du er på udkig efter en god nats søvn eller en elegant opgradering af dit hjem, vil denne kontinentalseng være det perfekte valg. Sørg for at investere i din søvnkvalitet og komfort med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top