vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof blå

2.969 kr.

Skab en luksuriøs og stilfuld atmosfære i soveværelset med vores eksklusive kontinentalseng i blåt stof. Oplev ultimativ komfort og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696010 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm i en smuk blå farve vil forvandle dit soveværelse til et oase af luksus og komfort. Med fokus på både design og funktionalitet, tilbyder denne seng dig den ultimative soveoplevelse.

Den slidstærke stof på sengen har ikke kun et stilrent udseende, men er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer dig en behagelig søvn i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at skræddersy din siddeposition, så du kan finde den mest komfortable stilling til at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, som sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. Med en mellemhård støtte vil du få den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til personer, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er beklædt med en hudvenlig stof, der føles blød og behagelig mod din hud. Sammen med madrassen sikrer den en helt igennem behagelig nattesøvn, hvor du kan vågne op veludhvilet og klar til en ny dag.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men med den medfølgende brugermanual vil du nemt og hurtigt kunne montere din nye kontinentalseng og begynde at nyde dens fantastiske komfort.

Skab et soveværelse, hvor komfort og stil forenes med denne elegante vidaXL kontinentalseng med madras. Lad dig forkæle med luksus og hvile dybt og fredeligt hver nat. Gør din søvn til en prioritet med dette eksklusive sovemøbel, som vil bringe glæde og velvære ind i dit liv.

Scroll to Top