vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

5.296 kr.

Få en god nats søvn i stil med vores elegante kontinentalseng med en komfortabel madras i flot sort stof. Oplev luksus og komfort hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696169 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm i elegant sort stof er en drømmeopfyldelse for enhver, der sætter pris på en god nats søvn. Denne luksuriøse seng tilbyder en perfekt kombination af komfort, stil og funktionalitet. Med sit simple og stilrene design passer sengen smukt ind i enhver soveværelsesindretning og tilføjer et strejf af elegance.

Det slidstærke stof, der er brugt til at betrukne sengen, sikrer ikke kun et sofistikeret udseende, men er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer langvarig glæde og komfort. Den justerbare sengegavl giver ikke kun øget komfort, men tilbyder også den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se TV.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og giver optimal støtte. Den mellemhårde fasthed sikrer en stabil og behagelig søvnoplevelse uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen er særdeles hudvenlig og giver en ekstra lag af blødhed og komfort.

Sengen er både praktisk og stilfuld med sit klassiske sort stof og solide konstruktion af lærketræ og krydsfiner. Med målene 203 x 183 x 118/128 cm passer sengen perfekt ind i ethvert soveværelse og tilbyder den ultimative søvnkomfort. Med dette komplekse sæt får du ikke kun en seng, men en total soveløsning til dit hjem.

Ved at investere i denne vidaXL kontinentalseng med madras får du ikke kun en god nats søvn, men også et æstetisk tiltalende møbel, der vil være et smukt og praktisk bidrag til dit hjem i mange år fremover. Giv dig selv den ultimative luksus og komfort med denne fantastiske kontinentalseng, der vil forvandle dit soveværelse til et oase af fred og velvære.

Scroll to Top