vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.004 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Skab en elegant og komfortabel atmosfære med vores stilfulde sengeløsning i mørkegrå.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666736 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm er det perfekte valg for dig, der ønsker en spændende kombination af stil, komfort og funktion. Den bløde fløjlsbetræk i en smuk mørkegrå farve tilføjer en luksuriøs touch til dit soveværelse, samtidig med at det er behageligt at røre ved.

Sengen er designet til at give dig en god nattesøvn og maksimal afslapning. Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og fremragende tilpasningsevne. Du kan være sikker på at vågne op frisk og veludhvilet efter en nat på denne komfortable madras.

Sengegavlen kan justeres i højden og giver optimal støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din yndlingsfilm. Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den rette fasthed og stabilitet uden at gå på kompromis med din komfort, hvilket gør den ideel til enhver sovestilling.

Hudvenlig topmadrassen med et blødt stofbetræk fuldender sengens luksuriøse udtryk og sikrer dig en behagelig overflade at hvile på. Den er slidstærk og skaber en hygiejnisk barriere mellem dig og madrassen.

Sengen leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle og installere den. Den er konstrueret af holdbare materialer såsom massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer langvarig brug.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med denne elegante kontinentalseng med madras, der kombinerer stil, komfort og funktion på smukkeste vis. Gør dit soveværelse til et tilflugtssted, hvor du kan slappe af og genoplade i luksuriøse omgivelser. Med denne seng er du garanteret en god nats søvn og en forbedret livskvalitet. Investér i din søvnkomfort og forkæl dig selv med denne skønne kontinentalseng med madras i fløjl.

Scroll to Top