vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.055 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med den luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl, der kombinerer stil, komfort og holdbarhed i perfekt harmoni.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693697 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare en seng – det er en oase af komfort og luksus, der vil forvandle dit soveværelse til en sand drømmeland. Med sine generøse dimensioner på 100×200 cm og en elegant mørkegrå fløjlsoverflade udstråler denne seng både stil og elegance.

Fløjlsmaterialet på sengen er ikke kun utroligt blødt og behageligt at røre ved, det giver også en fornemmelse af luksus og velvære. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun støtte til din ryg, når du læser eller ser tv, men giver også et touch af elegance og finesse til din soveplads.

Madrasen med pocketfjedre er designet til at give dig den ultimative støtte og komfort. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemfast støtte er denne madras perfekt til enhver sovestilling og sikrer en god nats søvn hver gang.

Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde skumfyld, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Den bidrager til at forlænge levetiden på din madras og sikrer en ren og hygiejnisk soveoverflade.

Bygget med materialer af høj kvalitet og en solid konstruktion, er denne kontinentalseng ikke bare en investering i din søvnkvalitet, men også en investering i din generelle velvære. Vigtigt at bemærke er, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras inkluderet i pakken, er denne kontinentalseng fra vidaXL det ultimative valg for dig, der søger den perfekte kombination af komfort, stil og funktion i din soveværelse. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvn – og se forvandlingen til en bedre og mere afslappet nattesøvn med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top