vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrå

2.751 kr.

Forkæl dig selv med luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl. En perfekt kombination af stil, kvalitet og søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693860 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i målene 90×190 cm er det ultimative valg for dig, der søger en god nats søvn kombineret med stil og komfort. Sengen er designet med fokus på detaljer og kvalitet, og vil sikre dig en helt unik søvnoplevelse hver eneste nat.

Den bløde fløjlsmateriale i en smuk mørkegrå farve giver sengen et elegant og sofistikeret udtryk, samtidig med at det er utrolig behageligt at røre ved. Fløjlsmaterialet er kendt for dets blødhed og luksuriøse følelse, hvilket vil bidrage til en behagelig søvnoplevelse.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Sengegavlen giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, og tilføjer samtidig et elegant touch til sengens design.

Madrasen med pocketfjedre sikrer optimal støtte og komfort under søvnen. De individuelle pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, hvilket sikrer en behagelig og støttende liggeposition hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med din søvnkvalitet.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk er slidstærk og behagelig at ligge på. Den ekstra polstring tilføjer en ekstra lag af komfort og støtte til din søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og vil være en smuk og funktionel tilføjelse til ethvert soveværelse. Invester i din søvnkvalitet og stil med denne elegante vidaXL kontinentalseng med madras, der vil give dig den ultimative søvnoplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top