vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå

3.670 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Den ultimative komfort til en pris, der overrasker.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693929 Kategori:

Denne kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare en seng – det er en oplevelse af luksus og komfort, der vil forvandle din søvnkvalitet til det bedre. Med en blød fløjlsoverflade i en smuk lysegrå farve, vil denne seng ikke kun være et funktionelt møbel i dit soveværelse, men også et elegant statement-piece.

En af de mest imponerende funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der giver ikke kun støtte, men også mulighed for at tilpasse din siddeposition mens du læser eller ser tv. Med en madras fyldt med pocketfjedre, kan du være sikker på en høj kvalitet og lang holdbarhed. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer minimal forstyrrelse under din søvn.

Madrasens mellemhårde støtte giver den perfekte blanding af stabilitet og komfort, ideel til dem der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng.

Udover at være funktionel og komfortabel, er denne kontinentalseng også stilfuld og moderne i sit design. Den lysegrå farve og det bløde fløjlstof skaber en indbydende atmosfære i ethvert soveværelse. Med dimensioner på 140×190 cm passer denne seng perfekt til de fleste soveværelser og tilbyder en rummelig soveplads.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nats søvn, men også et møbel, der vil forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og komfortabelt rum. Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top