vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrå

3.681 kr.

Opdag ultimativ komfort med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjlsmørkegrå. Skab din egen oase og få en god nats søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693930 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm er en sand perle til dit soveværelse. Med sit elegante design og luksuriøse fløjlsmateriale i en smuk mørkegrå farve, vil denne seng tilføje en touch af stil og komfort til enhver indretning. Den bløde fløjl føles behagelig og luksuriøs mod huden, og skaber den perfekte atmosfære for en god nats søvn.

Sengen er designet med praktisk funktionalitet i tankerne. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter dine behov, så du kan sidde komfortabelt op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsfilm. Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver en perfekt balance mellem stabilitet og komfort, og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, hvilket giver dig den ultimative følelse af velvære.

Ved køb medfølger en brugervenlig manual, der gør monteringen af sengen nem og hurtig. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Med dimensioner på 193 x 147 x 78/88 cm for sengen, 140 x 190 x 20 cm for madrassen og 140 x 190 x 5 cm for topmadrassen, passer denne kontinentalseng perfekt til et soveværelse i alle størrelser. Skab en oase af ro og elegance med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Din bedste søvnoplevelse venter på dig.

Scroll to Top