vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lysegrå

4.442 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i elegant fløjl, 180×200 cm. Oplev den perfekte nattesøvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693993 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn i luksuriøse omgivelser. Med et elegant design i lysegrå fløjl vil denne seng tilføre en touch af elegance og komfort til dit soveværelse.

Sengens bløde fløjlsmateriale er ikke kun behageligt at se på, men også en fornøjelse at røre ved. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling til perfektion, mens den praktiske topmadras med pocketfjedre sikrer en optimal støtte og komfort hele natten igennem.

Den mellemhårde madras er ideel til dem, der foretrækker en stabil og fast støtte, og den er særligt velegnet til dem, der sover på maven. Den hudvenlige topmadras tilføjer et ekstra lag af blød komfort og beskyttelse, og dens holdbare stofbetræk sikrer langvarig glæde.

Sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og enkel, så du hurtigt kan nyde godt af din nye soveoplevelse. Skab en oase af ro og velvære i dit soveværelse med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig fortrylle af dens komfort og elegance, og vågn op frisk og veludhvilet hver eneste dag. Investér i din søvnkvalitet med denne fantastiske kontinentalseng, og oplev en ny standard for komfort og luksus i dit hjem.

Scroll to Top