vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl sort

4.484 kr.

Optimer din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Ergonomisk design og premium komfort i en elegant sort farve.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693995 Kategori:

Dybt inde i søvnens verden findes en oase af ro og komfort – og den oase kan du træde ind i med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjlsblød sort. Denne seng er ikke bare en seng – den er en investering i din søvnkvalitet, din komfort og dit velvære.

Lad os starte med fløjlens blide berøring. Fløjl er kendt for sit luksuriøse og bløde stof, som føles som en blid omfavnelse, når du lægger dig til rette. Denne kontinentalseng er ikke bare et sted at hvile hovedet – det er et sted at lade sig forkæle af luksus og elegance.

Sengegavlen kan justeres i højden, så du altid har den perfekte støtte, når du vil læse en bog eller se en film i sengen. Den er designet til at give din ryg den optimale støtte og komfort, så du kan slappe af og nyde din tid i sengen uden ubehag.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer stød og bevægelser, så du ikke forstyrres af din partners bevægelser om natten. Madrassen tilbyder en middelhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven – en perfekt balance mellem stabilitet og komfort.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, og beskytter din madras mod snavs og støv. Den er let at rengøre og sikrer, at din madras forbliver i optimal stand i mange år fremover.

Sengen er fremstillet af holdbare materialer og har en stabil konstruktion, der sikrer lang holdbarhed og pålidelig ydeevne. Med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjlsblød sort får du ikke bare en seng – du får en oase af komfort, luksus og velvære, der vil løfte din søvn til nye højder. En investering i din søvnkvalitet og dit velvære, der vil betale sig igen og igen, nat efter nat. Oplev den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen – din vej til en godnatgaranti og drømmeland.

Scroll to Top