vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm kunstlæder grå

2.971 kr.

Oplev en himmelsk søvn med vores komfortable kontinentalseng i lækker kunstlæder. Det perfekte valg for luksus og god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335665549 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm kunstlæder grå

Drømmer du om en god nats søvn i luksuriøse omgivelser? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og højkvalitetsmaterialer vil denne seng give dig den ultimative komfort og afslapning, som du fortjener.

Sengens ramme er fremstillet af holdbart kunstlæder i en smuk grå farve, som både er stilfuld og let at rengøre. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din seng til din foretrukne sovestilling og sikrer optimal støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, som sikrer en jævn vægtfordeling og reducerer støj og bevægelse under søvnen. Madrassen har en mediumfast fasthed, der giver den perfekte balance mellem komfort og støtte, hvilket gør den ideel til enhver søvnposition.

Topmadrassen, der er betrukket med blødt og hudvenligt stof, tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng, så du kan nyde en endnu bedre nats søvn.

Denne kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker både komfort og stil i soveværelset. Med sin elegante, moderne design og høje kvalitet vil denne seng være det perfekte centrum for dit soveværelse, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier efter en lang dag.

Forkæl dig selv med en god nats søvn og invester i denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL i dag. Din krop og sind vil takke dig for det.

Scroll to Top