vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.116 kr.

Optimer din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Komfort og stil mødes i denne forførende mørkegrå seng – ideel for ultimativ afslapning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694852 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå, Pris: 3050.00

Drømmer du om den ultimative komfort og en god nattesøvn? Så er denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med et elegant design og en usædvanlig blød fløjlsoverflade bringer denne seng en aura af luksus og velvære ind i dit soveværelse.

Med en justerbar sengegavl kan du skræddersy din sengearrangement helt efter dine behov. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se din yndlingsserie på tv i sengen, giver den justerbare sengegavl optimal rygstøtte og komfort.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en fantastisk komfort og støtte. Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver en perfekt balance mellem stabilitet og blødhed.

Topmadrassen er betrukket med en hudvenlig stof og fyldt med blødt skum, der tilføjer en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse. Denne topmadras sikrer en behagelig overflade at hvile på, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med sin mørkegrå fløjlsbeklædning og elegante design passer denne kontinentalseng perfekt ind i enhver moderne indretning. Oplev en ny standard for komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen og giv dig selv den ultimative soveoplevelse, du fortjener.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Medfølgende brugermanual gør monteringen enkel og problemfri.

Skab en oase af luksus og komfort i dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen – fordi en god nats søvn er en investering i din sundhed og velvære.

Scroll to Top