vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lysegrå

4.436 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL i blødt fløjl, perfekt til din næste nat med drømme.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666636 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 180×200 cm i fløjl lysegrå er det ultimative valg for dig, der værdsætter både stil og komfort i din søvnoplevelse. Denne seng er skabt med fokus på at tilbyde dig den bedst mulige støtte og afslapning gennem hele natten.

Med sit bløde fløjlsmateriale, der føles luksuriøst at røre ved, omslutter denne seng dig med ren komfort fra det øjeblik, du lægger dig til at sove. Fløjlen er kendt for dets tætte og jævne fibre, der tilføjer en ekstra dimension af elegance til dit soveværelse.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov. Sengegavlen tilbyder ikke kun en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, men den tilføjer også et stilfuldt udtryk til rummet.

Madrasen, der er udstyret med individuelle pocketfjedre, sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre er designet til at absorbere støj og stød, hvilket vil sikre, at din søvn ikke forstyrres af bevægelser i løbet af natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort.

Topmadrassen, der er beklædt med et hudvenligt stofbetræk, tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort til din søvnoplevelse. Denne madrasbeskytter er ikke kun slidstærk, men den sikrer også, at din seng forbliver ren og behagelig i årevis.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, der gør det let at samle sengen. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Så invester i din søvnkvalitet og stil med denne elegante vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Lad denne seng blive det centrale fokuspunkt i dit soveværelse og nyd en god nats søvn i luksuriøse omgivelser.

Scroll to Top