vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrå

4.151 kr.

Optimer din søvn med vores elegant designede kontinentalseng i blød fløjl. Garanterer ultimativ komfort og stil til din soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798638 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg, når det kommer til at nyde en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser. Med sit elegante design og høje kvalitet er denne seng det perfekte valg til dit soveværelse.

Sengen er fremstillet med et blødt og luksuriøst fløjlsmateriale, der ikke kun føles behageligt mod huden, men også tilføjer en sofistikeret touch til enhver indretning. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til din foretrukne siddeposition, mens du læser eller ser tv i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre tilbyder denne kontinentalseng en usammenlignelig støtte og komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen er designet med en mellemhård fasthed, der giver den rette balance mellem stabilitet og komfort, ideel til enhver søvnposition.

Topmadrassen, der er lavet af hudvenligt stof, tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse til din seng. Med dette ekstra lag kan du forvente en endnu mere behagelig søvnoplevelse. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes, men med den medfølgende brugermanual er monteringen af sengen enkel og problemfri.

Denne kontinentalseng leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, alt hvad du behøver for at skabe en oase af ro og komfort i dit soveværelse. Med målene 203 x 147 x 118/128 cm (L x B x H) for sengen, 140 x 200 x 20 cm (B x L x H) for madrassen og 140 x 200 x 5 cm (B x L x H) for topmadrassen er denne seng perfekt til en enkelt person eller et par.

Opgrader din soveoplevelse med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL og forbered dig på at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top