vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl sort

2.980 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant sort fløjl. Oplev ubeskrivelig komfort og stil i dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799695 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm i elegant sort fløjl vil revolutionere din søvnoplevelse og give dig den ultimative komfort og afslapning, du fortjener. Blødheden og luksuriøsiteten ved fløjlsmaterialet vil forkæle dine sanser og skabe en følelse af ren velvære.

Sengens praktiske sengegavl er designet med justerbar højde, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde den perfekte støtte, mens du læser en bog eller ser tv i sengen. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, som sikrer en langvarig holdbarhed og en fremragende tilpasningsevne til din krop. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelser, så du kan nyde uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte garanterer madrassen en stabil liggeposition uden at gå på kompromis med komforten, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, fuldender dette luksuriøse ensemble og tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort.

Denne kontinentalseng er ikke kun et møbel, det er en investering i din velvære og søvnkvalitet. Med sin elegante sort fløjlsoverflade og solidt trækonstruktion er denne seng både smuk og holdbar. Bring stil og komfort ind i dit soveværelse med denne vidaXL kontinentalseng – hvor du vil opdage, hvad ægte afslapning og søvnkomfort handler om. Oplev drømmenes verden i din helt egen oase af luksus og velvære med denne enestående kontinentalseng – det bedste valg for en god nats søvn og en energisk start på en ny dag.

Scroll to Top