vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl lysegrå

3.116 kr.

Få den ultimative søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL – designet med omtanke for din komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799699 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL er den ultimative løsning til en god nattesøvn og komplet afslapning. Med en størrelse på 90×200 cm er denne seng perfekt til en enkelt person og vil skabe den perfekte oase af komfort i dit soveværelse.

Sengen er fremstillet af blødt og luksuriøst fløjlstof, der ikke kun føles behageligt mod huden, men også tilføjer et strejf af elegance til din indretning. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du får den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en høj kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, når du vender og drejer dig om natten. Madrassen er designet til at give en mellemhård støtte, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende oplevelsen inkluderer sengen også en hudvenlig topmadras med et blødt stofbetræk, der sikrer ekstra komfort og beskyttelse. Bemærk, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Denne kontinentalseng er ikke kun en investering i en god nattesøvn, men også i din generelle velvære. Med dens elegante design og høje kvalitet vil den skabe en atmosfære af luksus og komfort i dit soveværelse. Giv dig selv den søvn, du fortjener, med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top