vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl sort

3.047 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant sort fløjl. Den perfekte kombination af stil og komfort til din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799724 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af luksus, komfort og stil i din soveværelse. Sengen er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik, og vil uden tvivl opgradere enhver ​​soveoplevelse.

Det mest iøjnefaldende træk ved denne kontinentalseng er det bløde fløjlsmateriale, som ikke kun tilføjer en touch af elegance, men også sikrer en behagelig følelse ved berøring. Den sorte farve giver sengen et sofistikeret og moderne udtryk, der vil passe perfekt ind i enhver indretning.

Sengen er også udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der ikke kun tilføjer en dekorativ dimension til sengen, men også giver optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Med en madras fyldt med pocketfjedre får du en unik støtteoplevelse, der tilpasser sig kroppens naturlige form og sikrer en god nats søvn. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker en fastere madras, og vil sikre, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Den medfølgende topmadras, med sit slidstærke og hudvenlige betræk, tilføjer ekstra komfortlag til din søvnoplevelse og giver en blød overflade at hvile på.

Uanset om du søger luksus, komfort eller stil, vil denne vidaXL kontinentalseng med madras tilfredsstille dine behov og give dig den ultimative søvnoplevelse. Så forvandl dit soveværelse til et oase af ro og velvære med denne smukke og funktionelle kontinentalseng.

Scroll to Top