vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkeblå

3.176 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den elegante fløjlsoverflade og den bløde madras sikrer dig en god nats søvn hver gang.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799726 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 90×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en himmelsk søvnoplevelse hver nat. Denne seng kombinerer et stilfuldt design med maksimal komfort og funktionalitet for at sikre, at du får den bedst mulige søvnkvalitet.

Den bløde fløjlsmateriale, der er brugt til at polstre sengen, er ikke kun luksuriøst at se på, men det er også utroligt behageligt at røre ved. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber en blød og behagelig overflade, der vil få dig til at føle dig som en konge eller dronning, når du hviler dit hoved på puden.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov. Denne funktion gør det muligt for dig at finde den perfekte position til at støtte din ryg, mens du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er denne kontinentalseng designet til at give dig den optimale støtte og komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket resulterer i en fredelig og uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Den medfølgende topmadras er designet til at beskytte og forlænge levetiden af din kontinentalseng. Betrækket er hudvenligt og behageligt at ligge på, mens skummet inden i giver ekstra støtte og komfort.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør det nemt at samle sengen derhjemme. Sengen har en flot mørkeblå farve, der vil give dit soveværelse en elegant og stilfuld touch.

Oplev den ultimative komfort og luksus med denne vidaXL kontinentalseng med madras. Giv dig selv den gave af en god nats søvn hver nat med denne pragtfulde seng, der vil transformere dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Scroll to Top