vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl lyserød

3.256 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores lyserøde kontinentalseng fra vidaXL – en perfekt kombination af elegance og kvalitet til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799756 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i lyserød fløjl er skabt til at give dig den ultimative harmoni og afslapning under din søvn. Indbegrebet af luksus og komfort, den bløde fløjl giver en følelse af ren luksus, mens det tætte og jævne stof sikrer en behagelig overflade at hvile på.

Sengens praktiske justerbare sengegavl tilbyder ikke kun en stilfuld finish, men også en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se en film. Denne seng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Selve madrassen formår at absorbere støj og bevægelser, hvilket resulterer i en uforstyrret nattesøvn.

Med en mellemhård støtte, er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og den sikrer optimal stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten. Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, tilføjer et ekstra lag af blødhed og øget komfort til hele soveoplevelsen.

Denne særlige seng leveres med en brugervenlig manual for nem og problemfri montering. Sengens smukke lyserøde farve og de luksuriøse materialer, der er blevet brugt, vil helt sikkert tilføre et strejf af elegance og stil til dit soveværelse.

Så opgrader din nattesøvn til en oplevelse af ren luksus med denne imponerende kontinentalseng fra vidaXL. En helt unik kombination af stil, komfort og kvalitet, der vil give dig den søvn, du fortjener.

Scroll to Top