vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkeblå

5.170 kr.

Forkæl dig selv med luksus og komfort i en eksklusiv kontinentalseng fra vidaXL. Med fløjlsoverflade og elegant mørkeblå farve får du både stil og kvalitet i en seng, der sikrer dig nætter fyldt med søvn og velvære. Gør din søvnoplevelse til noget særligt med denne smukke og funktionelle seng, der vil gå godt i ethvert soveværelse. Bestil nu og få glamourøs søvn til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799831 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm i fløjl mørkeblå vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og luksus. Lad dig forkæle af det bløde og luksuriøse fløjl, som omgiver sengen og giver dig en følelse af ren velvære. Fløjl er kendt for sit behagelige touch og blødhed, og det vil uden tvivl forbedre din søvnoplevelse.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position til at slappe af, læse eller se tv komfortabelt fra sengen. Denne sengegavl giver også fremragende støtte til din ryg, hvilket er ideelt for dem, der har brug for ekstra komfort og ergonomisk støtte.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krop og absorbere støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker en stabil og fast overflade at sove på.

Topmadrassen, som følger med sengen, er lavet af hudvenligt materiale og garanterer ekstra komfort og blødhed. Denne topmadras beskytter din madras og forlænger dens levetid, samtidig med at den tilføjer en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse.

Dette eksklusive sæt inkluderer en sengeramme, en sengegavl, en madras og en topmadras. Alt, hvad du behøver for en god nats søvn, leveres i en pakke med en brugervenlig manual til nem og hurtig montering. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Lad denne vidaXL kontinentalseng med madras i mørkeblå fløjl forvandle dit soveværelse til et elegant og komfortabelt rum, hvor du kan slappe af og genoplade energi efter en lang dag. Med denne seng garanteres du en god nats søvn og en oplevelse af ren luksus hver eneste nat.

Scroll to Top