vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød

5.351 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl, perfekt til en god nats søvn og stilfuldt design til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799861 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med sit elegante lyserøde fløjlsdesign vil denne seng ikke kun give dig en god nats søvn, men også tilføje et strejf af luksus til dit rum.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, som giver optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den bløde fløjlsbeklædning føles behagelig mod huden og skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer øget stabilitet og høj komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket giver dig uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel for dem, der sover på maven eller foretrækker en fastere overflade.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale og tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse. Med en slidstærk stofbetræk er topmadrassen let at vedligeholde og vil holde i lang tid.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du behøver for nem montering, og kommer med en brugervenlig manual. Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Din krop og sind vil takke dig for det.

Scroll to Top