vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrøn

3.191 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant mørkegrøn fløjl. Oplev ultimativ komfort og stil til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795472 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL vil transformere din nattesøvn og give dig den ultimative komfort og afslapning. Sengen er udstyret med en luksuriøs fløjlsoverflade i en smuk mørkegrøn farve, der ikke kun er blød at røre ved, men også tilføjer en elegance til dit soveværelse.

En af de fremragende funktioner ved denne seng er den justerbare sengegavl, som giver dig mulighed for at tilpasse højden for optimal støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Sengegavlen er ikke kun praktisk, men også stilfuld og bidrager til sengens sofistikerede udseende.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der giver en usammenlignelig støtte og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket betyder, at du og din partner ikke vil forstyrre hinanden, når I drejer jer om natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker stabilitet og komfort.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer en ekstra lag af komfort til din soveoplevelse. Den beskytter også madrassen og forlænger dens levetid. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Denne kontinentalseng leveres med let-forståelige monteringsinstruktioner for problemfri opsætning. Sengen er fremstillet af holdbare materialer som fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer langvarig brug. Med mål på 193 x 93 x 118/128 cm (L x B x H) passer denne seng perfekt til dit rum og vil skabe en oase af ro og luksus i dit soveværelse.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig selv fordybe i komforten og støtten fra denne smukt designede seng og vågn op frisk og udhvilet hver morgen. Giv dig selv og dit soveværelse en opgradering med denne luksuriøse kontinentalseng og oplev en nattesøvn i verdensklasse.

Scroll to Top