vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lyserød

4.916 kr.

Få luksus og komfort med vores smukke lyserøde kontinentalseng fra vidaXL. Skab en drømmende atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796390 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm i en elegant lyserød fløjl er en drøm, der går i opfyldelse for enhver, der længes efter komfortabel og stilfuld søvn. Denne seng er ikke bare en seng – den er et kunstværk, der giver dig den ultimative oplevelse af luksus og afslapning i dit soveværelse.

Det bløde fløjlsmateriale, der pryder sengens ramme og sengegavl, inviterer dig til at dykke ned i en verden af ren velvære. Fløjl er kendt for sit luksuriøse udseende og følelse, og med denne seng kan du nyde komforten af dette tætte og bløde stof hver gang, du lægger dig til at sove.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er et mesterværk i sig selv. De individuelle fjedre sikrer optimal støtte og tilpasningsevne, så du kan have en god nattesøvn uden at bekymre dig om støj eller ubehag. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, samtidig med at den giver den rette fasthed og stabilitet.

Sengen leveres også med en justerbar sengegavl, der ikke kun tilføjer en elegant touch til dit soveværelse, men også giver den nødvendige rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse.

Ud over sin fantastiske komfort og stil er denne kontinentalseng også praktisk og let at montere. Med en brugervenlig manual og alt nødvendigt tilbehør inkluderet, kan du straks begynde at nyde din nye seng uden besvær.

Livet er for kort til dårlig søvn. Invester i dig selv og din velvære med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng. Lad dig forkæle hver nat med luksus, komfort og stil og oplev, hvordan en god seng kan forvandle din søvnkvalitet og dit liv. Giv dig selv den gave, du fortjener, og skab dit eget lille paradis med denne fantastiske kontinentalseng i lyserød fløjl.

Scroll to Top