vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl lysegrå

3.150 kr.

Luksuriøs kontinentalseng i fløjl med en blød madras til total komfort. Oplev en dyb og afslappende søvn i stil. Perfekt til soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798538 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm i en smuk lysegrå farve er det ultimative valg for en god nats søvn og en luksuriøs soveoplevelse. Sengen er designet med blødt fløjl, der føles blødt og luksuriøst mod huden, og skaber en behagelig atmosfære i dit soveværelse.

En af de mest praktiske funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der kan tilpasses efter din foretrukne siddehøjde. Sengegavlen giver fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, hvilket gør det til det ideelle valg for dem, der nyder at tilbringe tid i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer maksimal holdbarhed og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket skaber en rolig og behagelig søvnoplevelse. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at sikre en ekstra lag komfort er sengen også udstyret med en hudvenlig topmadras, der har et blødt og behageligt stofbetræk. Topmadrassen tilføjer en ekstra lag af blødhed og støtte, så du kan nyde en endnu mere behagelig søvn.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør det nemt at samle sengen. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Med dimensionerne 193 x 93 x 118/128 cm (L x B x H) for sengen, 90 x 190 x 20 cm (B x L x H) for madrassen og 90 x 190 x 5 cm (B x L x H) for topmadrassen, er denne kontinentalseng et perfekt valg for enhver, der søger en kombination af stil, komfort og funktionalitet. Gør din søvnoplevelse til noget særligt med denne elegante og luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top