vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrøn

3.416 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vidaXL kontinentalseng i fløjl. Den perfekte kombination af elegance og støtte. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798576 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm i en elegant mørkegrøn fløjl er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse. Lad dig forkæle med blødheden af fløjl, der omslutter sengen og skaber en luksuriøs atmosfære i dit soveværelse. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition og nyde optimal komfort, når du læser eller ser tv i sengen.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Fjedrene tilpasser sig din kropskontur og absorberer bevægelser for en stille og uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen på denne uimodståelige seng er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer en ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse. Materialerne i topmadrassen og madrassen er nøje udvalgt for at sikre, at du får den bedst mulige søvnkvalitet. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Med sit smukke mørkegrønne fløjl og elegante design vil denne kontinentalseng med madras være et centralt element i dit soveværelse og skabe en atmosfære af ro og velvære. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for, herunder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, samt en brugervenlig manual til nem montering. Giv dig selv den perfekte søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen og oplev den himmelske komfort og luksus, som denne seng har at tilbyde.

Scroll to Top