vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkeblå

3.229 kr.

Få en luksuriøs nattesøvn med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl – skræddersyet komfort til din søvnoplevelse. Køb den i dag på vores hjemmeside.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798577 Kategori:

Det kan være svært at finde den perfekte seng, der kombinerer både stil, komfort og funktionalitet. Men med vidaXL kontinentalsengen med madras i dimensionerne 100×200 cm i smuk mørkeblå fløjl, behøver du ikke lede længere. Denne kontinentalseng er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse og sikre maksimal afslapning hver eneste nat.

Den bløde fløjl, som sengen er betrukket med, er ikke kun luksuriøst at se på, men også utroligt behageligt at røre ved. Den tætte og jævne struktur af fløjlsmaterialet skaber en beroligende og indbydende overflade, som vil gøre det svært at forlade sengen om morgenen.

Med en praktisk justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din siddestilling i sengen, hvilket giver optimal støtte til ryggen, når du læser en bog eller ser fjernsyn. Den ekstra tykke madras med pocketfjedre sikrer en perfekt afbalanceret støtte og komfort hele natten. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket resulterer i en uforstyrret søvnoplevelse.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver en stabil liggeflade, perfekt til dem der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde skumfyld, tilføjer ekstra luksus til din søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun en drøm at sove i, den er også en fryd for øjet. Den mørkeblå farve skaber en elegant og sofistikeret atmosfære i soveværelset, og det bløde fløjl tilføjer en touch af luksus.

Tag din søvn til det næste niveau med vidaXL kontinentalsengen med madras i dimensionerne 100×200 cm i fløjl mørkeblå. Investér i din nattesøvn og oplev, hvordan en god seng kan forvandle dine nætter og din hverdag. Med denne seng får du ikke bare en seng, du får en luksuriøs oase af komfort og velvære, som du vil elske at vende tilbage til hver aften. Optimer dit soveværelse med denne smukke og funktionelle kontinentalseng, og start din rejse mod bedre søvn og øget velvære allerede i aften.

Scroll to Top