vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

2.951 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Den elegante mørkegrå stofmadras i størrelsen 80×200 cm sikrer dig en god nattesøvn og en stilfuld indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767259 Kategori:

Oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm i smuk mørkegrå farve. Denne luksuriøse seng er designet til at sikre dig en god nats søvn og en afslappende oplevelse hver gang du lægger dig til ro.

Sengen er udformet med et slidstærkt stof, der ikke kun ser elegant ud, men også er åndbart og holdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, mens du sidder op i sengen og læser din yndlingsbog eller ser en film.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og lang holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig til din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer ekstra komfort lag på din seng og giver dig den ekstra luksus, du fortjener. Sengen leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og den kan ikke returneres af hygiejniske årsager efter at emballagen er åbnet.

Med en sengeramme af høj kvalitet, en justerbar sengegavl, en komfortabel madras og en blød topmadras, får du alt, hvad du behøver for at skabe din personlige oase af ro og velvære derhjemme. Investér i din søvnkvalitet og forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng – du fortjener det.

Scroll to Top