vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof blå

3.015 kr.

Få den bedste søvn med vores komfortable vidaXL kontinentalseng i en stilfuld blå farve. Skab det perfekte soveværelse med denne eksklusive madras i størrelsen 80×200 cm. Opgrader din søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768046 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en dyb og afslappende nattesøvn. Med sit stilfulde design og høje kvalitet vil denne seng forvandle dit soveværelse og give dig den komfort, du fortjener.

Denne kontinentalseng er betrukket med et slidstærkt stof i en smuk blå farve, som både er åndbart og behageligt at ligge på. Sengen har en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden og giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen. Dette gør det optimalt at læse en bog eller se en film inden sengetid.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabiel og komfortabel liggeposition. Den medfølgende topmadras har et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt mod huden og sikrer ekstra komfort.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og enkel. Sengen er fremstillet af slidstærkt materiale såsom massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket sikrer en lang levetid.

Skab det perfekte sovemiljø med denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm. Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, og invester i en god nats søvn med denne elegante og funktionelle seng.

Scroll to Top