vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

2.867 kr.

Få maksimal komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i sort stof, målrettet dig med sans for kvalitet og design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768050 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm er det ultimative valg for alle, der ønsker en god nats søvn og en behagelig hvileoplevelse. Denne seng er skabt til at levere maksimal komfort og kvalitet til din soveværelseindretning.

Sengen er lavet af slidstærkt stof i en elegant sort farve, der tilføjer et stilfuldt og tidløst look til rummet. Stoffet er ikke kun åndbart, men det er også yderst holdbart, hvilket sikrer, at din seng vil holde i mange år fremover.

En af de særlige egenskaber ved denne kontinentalseng er dens justerbare sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse højden efter din personlige komfort og behov. Denne funktion gør det muligt for dig at nyde en perfekt støtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se fjernsyn.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og stød. Dette sikrer ikke kun en rolig søvn, men det giver også en behagelig følelse af vægtløshed og støtte for din krop. Madrassen har en mellemhård støtte, der passer perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der fuldender dette sæt, er lavet af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt at ligge på. Den ekstra lag af skum tilføjer en ekstra dimension af komfort og støtte til din nattesøvn.

Sammensætningen af en solid sengeramme, en polstret sengegavl, en komfortabel madras og en topmadras gør denne kontinentalseng til det ultimative valg for alle, der ønsker en luksuriøs og afslappende soveoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vores produkt leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen hurtig og nem.

Med denne vidaXL kontinentalseng i dit hjem er en god nats søvn og en behagelig hvile kun få skridt væk. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet med denne fantastiske seng, der giver dig den ultimative komfort og støtte, du fortjener.

Scroll to Top