vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

3.334 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores 90×190 cm cremefarvede kontinentalseng fra vidaXL. Giv din søvn en opgradering i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768076 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm er det ultimative valg for dig, der værdsætter en god nats søvn kombineret med stil og komfort. Denne luksuriøse kontinentalseng er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik, og den vil helt sikkert være et smukt og praktisk tilføjelse til dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve tilføjer et touch af elegance til rummet. Det åndbare og holdbare stof sikrer, at sengen ikke kun ser godt ud, men også bevarer sit stilfulde udseende i lang tid fremover. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov. Uanset om du foretrækker at læse en god bog eller se tv i sengen, vil den justerbare sengegavl give dig den optimale rygstøtte.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er komfort og støtte garanteret. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en fredelig og uforstyrret søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Glem alt om søvnforstyrrelser og ubehag – med denne kontinentalseng er en god nats søvn en realitet.

Topmadrassen tilføjer ekstra komfort og beskyttelse og er fremstillet af hudvenligt materiale, der sikrer en blød og behagelig overflade at hvile på. Alt i alt er denne kontinentalseng det perfekte valg for dig, der ønsker en kombination af kvalitet, design og komfort i dit soveværelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en brugervenlig manual medfølger sengen, så du nemt kan samle den selv. Skab dit eget personlige oase af komfort og elegance med denne skønne vidaXL kontinentalseng med madras. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet og oplev den ultimative afslapning hver nat.

Scroll to Top