vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof gråbrun

3.248 kr.

Opnå ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Dens elegante design, komfortable madras og holdbare stof gør den til det perfekte valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768083 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm i en elegant gråbrun farve er den ultimative løsning til en god nats søvn. Med sit stilfulde design og funktionelle egenskaber vil denne seng ikke kun forvandle dit soveværelse, men også sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengens slidstærke stof giver en subtil og ren æstetik, samtidig med at det er åndbart og langtidsholdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at tilbyde optimal rygstøtte, hvilket gør det behageligt at læse eller se tv i sengen. Madrassen, udstyret med individuelle pocketfjedre, giver en enestående lyddæmpning og stødabsorbering, hvilket sikrer en uforstyrret søvnoplevelse.

Med en mellemhård støtte tilbyder madrassen den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er desuden hudvenlig og blød, hvilket bidrager til den overordnede luksuriøse følelse af sengen.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem og hurtig montering. Bemærk dog, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en sengeramme af massivt træ, en justerbar sengegavl og en komfortabel madras og topmadras, er denne vidaXL kontinentalseng et sikkert valg for en god nats søvn og en opgradering af dit soveværelse. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet og oplev forskellen med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top