vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

3.410 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Nyd komfort og stil med denne 100×200 cm mørkebrune seng med madras.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768113 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

Drømmer du om den perfekte nattesøvn? Med vores vidunderlige kontinentalseng kan din drøm blive til virkelighed. Denne elegante seng er skabt til at tilbyde maksimal komfort og afslapning, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengens stof er ikke kun slidstærkt, men det har også et stilfuldt og rent udseende, der passer smukt ind i ethvert soveværelse. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid har den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er af højeste kvalitet og giver en fantastisk tilpasningsevne og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, så du kan nyde en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig, blød og behagelig at ligge på. Den er designet til at beskytte madrassen og sikre ekstra komfort under din søvn. Du vil elske at synke ned i denne luksuriøse seng og opleve den ultimative afslapning hver nat.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. For nem montering leveres hver seng med en brugermanual, der guider dig gennem processen.

Skab dit eget lille helle med vores vidaXL kontinentalseng og lad dig fordybe i en dyb og rolig søvn, der vil forvandle dine nætter og gøre dine morgener friske og energifyldte. Med denne seng vil du opleve, hvordan drømme kan blive til virkelighed.

Scroll to Top