vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof gråbrun

4.969 kr.

Få drømmesøvn hver nat med vidaXL kontinentalsengen. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet til din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768176 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse: Forestil dig en god nats søvn, hvor du ligger på en luksuriøs kontinentalseng, der omfavner din krop med en optimal kombination af komfort og støtte. Med den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk gråbrun farve vil du opleve en himmelsk søvnoplevelse hver eneste nat. Denne seng er mere end blot et sovemøbel – den er et kunstværk designet til at berige dit soveværelse med både stil og funktion. Det slidstærke stof, der omgiver sengen, bidrager til det rene og enkle udseende og sikrer samtidig åndbarhed og holdbarhed i årevis.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er enestående i sit design, da den kan justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov. Uanset om du foretrækker at læse en bog eller se tv i sengen, vil den justerbare sengegavl give den perfekte rygstøtte til en behagelig oplevelse. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre tilbyder denne seng enestående støtte og tilpasningsevne, hvilket giver dig den mest behagelige nattesøvn nogensinde.

Madrassen har en mellemhård støtte, der bidrager til øget stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Denne vidaXL kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen hurtig og nem. Sengen er konstrueret af holdbare materialer, herunder stof af høj kvalitet, massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer langvarig brug og fornøjelse. Med en elegant dimension på 193 x 147 x 118/128 cm (L x B x H) passer denne kontinentalseng perfekt ind i ethvert soveværelsesindretning og skaber en atmosfære af luksus og velvære. Gør din søvn til en prioritet med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL og oplev den ultimative form for afslapning og velvære i dit eget hjem. Livet er for kort til dårlig søvn – invester i din velvære i dag.

Scroll to Top