vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.652 kr.

Opdag den ultimative komfort med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Den elegante 140×190 cm seng i cremefarvet stof vil give dig en uforglemmelig søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768177 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras på 140×190 cm i en elegant cremefarve er det ultimative valg for dig, der ønsker at transformere din soveoplevelse til ren luksus og komfort. Med fokus på både stil og funktion tilbyder denne seng en helhedsoplevelse af afslapning og velvære.

Sengen er konstrueret med et slidstærkt stof, der ikke kun giver et rent og sofistikeret udseende, men også sikrer åndbarhed og langvarig holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver optimal rygstøtte, uanset om du læser en bog eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er anerkendt for deres kvalitet og evne til at tilpasse sig din kropsform og sovestil. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er designet med en hudvenlig betræk og fyldt med blødt skum, der øger komforten og sikrer en behagelig overflade at sove på. Denne seng leveres med alt, hvad du behøver for en problemfri monteringsproces og kommer med en brugervenlig manual.

Med en seng som denne kan du se frem til nætter fyldt med rolig og uforstyrret søvn. Giv dig selv den gave at investere i din søvnkvalitet med denne eksklusive vidaXL kontinentalseng. Transformér dit soveværelse til din personlige oase af komfort og stil.

Scroll to Top