vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkebrun

4.404 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768183 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en perfekt og komfortabel nattesøvn hver eneste nat. Med sit elegante og stilrene design i mørkebrun stof vil denne seng ikke blot være et praktisk element i soveværelset, men også en smuk og harmonisk tilføjelse til din indretning.

Den slidstærke stofbetræk på både sengen, madrassen og topmadrassen sikrer ikke kun et rent og luksuriøst look, men er også åndbart og behageligt mod huden. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at opnå den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krops konturer og sikrer optimal støtte og komfort hele natten. Den mellemhårde støtte bidrager til øget stabilitet og er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, der dækker hele sengens overflade, er lavet af hudvenligt materiale og tilføjer ekstra blødhed til din soveoplevelse.

Med en vidaXL kontinentalseng er du sikret en god nats søvn og en god start på dagen. Leveret med alt hvad du skal bruge inklusive brugervenlig samlevejledning, er denne seng det perfekte valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet. Træd ind i en verden af ro og velvære med denne skønne kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top