vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun

5.062 kr.

Opnå ultimativ komfort og stil med vores kontinentalseng med luksuriøs madras. Det perfekte valg til en god nattesøvn og elegant indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768184 Kategori:

Lad mig tage dig med på en drømmerejse til en verden af ultimativ komfort og velvære med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 140×200 cm i en elegant gråbrun farve. Denne seng er ikke bare en seng – den er en oase af ro og luksus, som vil forvandle dit soveværelse til et sandt tempel for din søvn.

Forestil dig at svøbe dig i det bløde og slidstærke stof, der omslutter denne kontinentalseng med en enkel og ren æstetik. Stoffet er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og slidstærkt, så du kan nyde dets luksuriøse følelse i mange år fremover.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun en smuk detalje, men den er også utrolig praktisk. Du kan justere højden på sengegavlen, så den passer perfekt til dine behov og giver dig den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. På den måde kan du nyde yderligere komfort og afslapning i din seng.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er en sand fornøjelse for din krop. De individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet tilpasser sig præcist til din kropsform og absorberer støj og stød, så du får en uforstyrret og afslappende søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort samtidig med, at den er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er ikke blot en ekstra detalje, men en vigtig del af din søvnoplevelse. Den hudvenlige topmadras beskytter din madras og tilføjer en ekstra blødhed til din seng, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver eneste dag.

Du kan være sikker på, at denne kontinentalseng er lavet af materialer af høj kvalitet, herunder stof i 100 % polyester, massivt lærketræ og konstrueret træ, der sikrer holdbarhed og stabilitet.

Så lad drømmene føre dig til den bedste nattesøvn i dit liv med vidaXL kontinentalsengen med madras i dimensionerne 140×200 cm i en smuk gråbrun farve. Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, og lad denne seng være dit private tilflugtssted for velvære og afslapning. Søvn godt og vågn op forfrisket med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top