vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet

4.321 kr.

Få den ultimative søvnkomfort med vores vidaXL kontinentalseng i cremefarvet stof. Oplev en himmelsk nattesøvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768208 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm er en sand drøm for enhver, der værdsætter god søvn og luksuriøs komfort. Den kombinerer stilfuldt design med praktisk funktionalitet for at skabe den ultimative soveoplevelse.

Sengen er beklædt med et slidstærkt stof i en smuk cremefarve, der tilføjer elegance til enhver soveværelsesindretning. Det åndbare materiale sikrer optimal temperaturregulering, så du kan sove behageligt hele natten igennem.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun et stilfuldt udtryk, men tilbyder også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en fantastisk støtte og trykaflastning, der sikrer en hvilende og forfriskende søvn.

Den mellemhårde fasthed på madrassen er ideel til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel soveoverflade. Topmadrassen med et blødt og hudvenligt betræk tilføjer ekstra luksus og beskyttelse til din seng.

Dette sengesæt bestående af sengeramme, sengegavl, madras og topmadras er en komplet løsning til din sovekomfort. Med en nem monteringsproces og en detaljeret brugermanual er det let at opgradere dit soveværelse med denne sublime kontinentalseng.

Drøm sødt og vågn friskere op end nogensinde før med vidaXL kontinentalsengen – din vej til en dyb og revitaliserende søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top