vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof blå

4.561 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL – en luksuriøs kombination af stil, kvalitet og søvnkvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768209 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker maksimal komfort og stil på soveværelset. Sengen er designet til at give dig en enestående nattesøvn, hvor alle dine behov for støtte og afslapning imødekommes.

Det slidstærke blå stof, der pryder sengen, er ikke kun æstetisk tiltalende, men også åndbart og yderst holdbart. Sengegavlen er justerbar i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din støtte præcis som du ønsker det. Uanset om du skal læse en god bog eller se din yndlingsserie i sengen, vil sengegavlens fremragende rygstøtte give dig den nødvendige komfort.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din kropsform. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort hele natten, og er særligt ideel til dem, der sover på maven. Topmadrassen er ikke kun blød og komfortabel, men også hudvenlig, så du kan sove trygt og godt hver nat.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du behøver for at montere den nemt og hurtigt. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. Med en seng, en justerbar sengegavl, en komfortabel madras og en blød topmadras er denne kontinentalseng en komplet pakke af luksus og velvære til dit soveværelse.

Giv dig selv den gave af en god nattesøvn og invester i denne vidaXL kontinentalseng med madras i dag. Oplev den ultimative kombination af komfort, stil og funktionalitet, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Scroll to Top