vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

4.771 kr.

Opgrader din nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant mørkegrå stof. Få en komfortabel og stilfuld søvnoplevelse hver nat. Besøg os nu og vælg kvalitet til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768212 Kategori:

Oplev en ny dimension af luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i målene 160×200 cm i en elegant stof i mørkegrå farve. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative nattesøvnoplevelse og sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Det slidstærke stof, der pryder sengen, ikke blot tilføjer et stilfuldt og rent look til dit soveværelse, men det er også åndbart og ekstremt holdbart, hvilket sikrer sengens langvarige skønhed. Med den justerbare sengegavl kan du nemt tilpasse sengen til din foretrukne siddeposition og opnå den perfekte rygstøtte, når du slapper af med en god bog eller ser din yndlingsserie i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop perfekt. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en fredelig og uafbrudt søvn gennem hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver stabil komfort uden at gå på kompromis med blødheden, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der fuldender denne fantastiske seng, er beklædt med en hudvenlig stoftop, der er behagelig mod huden og sikrer en ekstra lag af luksus og komfort. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes, hvilket garanterer dit købets renlighed og kvalitet.

Med målene 203 x 163 x 118/128 cm (L x B x H) for sengen, 160 x 200 x 20 cm (B x L x H) for madrassen og 160 x 200 x 5 cm (B x L x H) for topmadrassen, vil denne kontinentalseng med madras være det perfekte tilskud til dit soveværelse. Pakken indeholder en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras for en komplet og problemfri montageoplevelse.

Forkæl dig selv med den ultimative soveoplevelse og invester i komfort og kvalitet med vidaXL kontinentalsengen med madras i dag. Lad dine drømme blive til virkelighed og nyd en nattesøvn i luksus og stil med denne bemærkelsesværdige seng.

Scroll to Top