vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

4.927 kr.

Opdater dit soveværelse med vores luksuriøse kontinentalseng i sort stof, som giver perfekt støtte og komfort hele natten.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768213 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 160×200 cm i elegant sort stof. Lad dig forkæle i dette sofistikerede sengeunivers, der er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Denne kontinentalseng er mere end bare et sted at hvile hovedet. Med sit stilfulde design og holdbare stof tilbyder den ikke kun maksimal komfort, men også en tidløs elegance, der vil pynte ethvert soveværelse.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke bare praktisk, den er også designet med din komfort i tankerne. Med mulighed for at justere højden giver den optimal støtte til din ryg, uanset om du vil læse, se tv eller bare slappe af.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er en sand perle i sig selv. Med individuelle fjedre af høj kvalitet sikrer den ikke kun en behagelig søvn, men absorberer også støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

Madrasens mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker en stabil og fast liggeposition, især for dem, der sover på maven. Sammen med den hudvenlige topmadras kan du forkæle dig selv med en søvnoplevelse i særklasse.

Med en sengeramme af massiv lærketræ og krydsfiner samt en konstrueret trækonstruktion er denne kontinentalseng ikke kun et veldesignet møbel, men også et kvalitetsprodukt, der vil holde i mange år fremover.

Ankommer med alt, hvad du behøver for en problemfri montering, vil denne kontinentalseng med madras i sort stof fra vidaXL ikke kun give dig en god nats søvn, men også løfte æstetikken i dit soveværelse til nye højder. Forkæl dig selv med luksusen af en kontinentalseng og oplev den ultimative søvnkomfort i din egen oase af velvære.

Scroll to Top