vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkebrun

3.360 kr.

Forny dit soveværelse med vores komfortable kontinentalseng. Madrassen og det elegante design giver dig en god nattesøvn. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766036 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL er designet til at give dig den bedst mulige nattesøvn og komfort. Med sit stilfulde mørkebrune stof og holdbare konstruktion vil denne seng være et elegant og praktisk tilføjelse til dit soveværelse.

Sengens stof er ikke kun slidstærkt, men det er også åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele natten. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov og giver god rygstøtte, når du skal sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for minimal forstyrrelse under søvnen. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabil og behagelig søvn, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof og fyldt med blødt skum, hvilket tilføjer ekstra komfortlag til din soveoplevelse.

For at sikre en nem og problemfri montering kommer denne kontinentalseng med en brugervenlig manual. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Få en god nattesøvn og en stilfuld seng med denne kontinentalseng fra vidaXL. Din søvnkvalitet og komfort er i gode hænder med denne kvalitets sengeløsning.

Scroll to Top