vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

3.379 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Perfekt til dem, der søger komfort og stil i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766067 Kategori:

Drøm sødt og vågn forfrisket op hver morgen med denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i mørkebrun stof. Denne seng er skabt til at levere maksimal komfort og støtte til din krop hele natten.

Sengens slidstærke stof i en elegant mørkebrun farve tilføjer et touch af elegance til ethvert soveværelse. Det åndbare stof sikrer, at du kan sove behageligt uden at overophedes. Samtidig kan sengegavlen let justeres i højden, så du kan tilpasse den til din foretrukne sovestilling.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. Pocketfjedrene absorberer også støj og bevægelser, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er fremstillet af hudvenligt materiale, tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Den bløde topmadras sikrer, at du får en behagelig overflade at sove på.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til nem og hurtig montering. Når du først har oplevet den ultimative komfort og støtte, som denne seng tilbyder, vil du aldrig ønske at forlade den igen.

Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkebrun stof. Lad dig fordybe i luksus og vågn op opladt og klar til en ny dag hver morgen.

Scroll to Top