vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkebrun

4.557 kr.

Få den ultimative søvnoplevelse med vores kontinentalseng. Luksuriøs madras i elegant design. Oplev komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767160 Kategori:

Denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm kombinerer luksus med funktionalitet for at sikre dig den bedste nattesøvn nogensinde. Med sit elegante design og slidstærke stof i en smuk mørkebrun nuance vil denne seng være et smukt og stilfuldt tilføjelse til ethvert soveværelse.

Sengens justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og komfort, når du læser eller ser tv i sengen. Denne funktion gør det også mere behageligt at arbejde eller slappe af i sengen, samtidig med at den giver en ergonomisk korrekt støtte til din ryg.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre vil du opleve en uovertruffen støtte og komfort, mens du sover. Disse højkvalitetsfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en uforstyrret nats søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer optimal stabilitet og komfort hele natten.

Den medfølgende topmadras er designet med et hudvenligt stofbetræk og blødt skumfyld for ekstra komfort og beskyttelse af din madras. Alt i alt vil denne kontinentalseng give dig den ultimative soveoplevelse med dens elegante design, holdbare materialer og funktionelle egenskaber.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet. Men vær sikker på, at du vil elske denne kontinentalseng fra vidaXL, som vil give dig mange års fantastisk søvn og komfort. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet med denne luksuriøse kontinentalseng – du fortjener det.

Scroll to Top