vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

5.465 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i elegant sort stof. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767221 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm er mere end bare en seng – den er et løfte om en bedre søvnoplevelse og en luksuriøs tilføjelse til dit soveværelse. Med sit stilfulde sorte stof og robuste konstruktion sikrer denne seng, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengens slidstærke stof er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og behageligt mod huden, hvilket skaber det perfekte sovemiljø. Den justerbare sengegavl giver ikke kun ekstra støtte til din ryg, men tilføjer også en touch af elegance til din indretning. Uanset om du læser en bog eller ser tv, vil denne seng sikre dig den optimale komfort.

Madrasen med pocketfjedre er af højeste kvalitet og tilpasser sig din krop perfekt. De individuelle fjedre absorberer støjen og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort i en seng.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof, der føles blødt mod din hud og øger komforten i din søvnoplevelse. Denne seng er designet til at give dig en følelse af luksus og velvære hver gang du går i seng.

Bemærk venligst, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres efter åbning. Med en nem monteringsvejledning inkluderet i pakken er denne kontinentalseng med madras den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet – en investering i din søvn og velvære. Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top