vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof blå

4.886 kr.

Få en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Den stilfulde blå farve og den komfortable madras vil transformere dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762838 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i målene 160×200 cm er det ultimative valg, når det kommer til komfortabel og luksuriøs søvn. Denne smukt designede seng kombinerer stil med funktionalitet og vil helt sikkert tilføje elegance til dit soveværelse.

Sengens stof i en smuk blå farve er ikke kun slidstærkt, men det giver også et elegant og moderne udtryk til rummet. Du vil elske at slænge dig i sengen og indhylles i den bløde og åndbare materialer.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den præcis efter dit behov. Den giver ikke kun den rette støtte, når du sidder op i sengen, men den tilføjer også en ekstra dimension af komfort til din soveoplevelse.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en fantastisk støtte og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din kropsform og garanterer en rolig søvn uden forstyrrelser. Samtidig absorberer de støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Topmadrassen er designet til at være hudvenlig og blød, så du kan nyde en ekstra lag af luksus og komfort. Denne madrasbeskytter er den perfekte finish til din søvnoplevelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. For nem montering medfølger en brugermanual, så du hurtigt kan få din nye seng klar til brug.

Denne vidaXL kontinentalseng med madras er det ultimative valg for dig, der ønsker en komfortabel og stilfuld seng, der skaber en følelse af luksus og velvære i dit soveværelse. Giv dig selv den bedste søvnoplevelse med denne fantastiske seng.

Scroll to Top