vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

5.219 kr.

-Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng. Topkvalitet og smart design. Gør din søvn til en drøm. 🛏️✨

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762864 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL vil revolutionere din søvnoplevelse og give dig en helt ny følelse af luksus og komfort hver eneste nat. Den smukke kontinentalseng, i elegant mørkegrå stof, er designet med fokus på både stil og funktionalitet.

Stoffet, der er brugt til at fremstille denne seng, er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperatur under alle årstider. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun støtte, men tilføjer også et moderne touch til soveværelset.

Madrasen med pocketfjedre er en sand fornøjelse for din krop. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig dine bevægelser og sikrer en dyb og afslappende søvn. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort i sengen.

Topmadrassen, med et hudvenligt stofbetræk, giver en ekstra lag af blødhed og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Denne kontinentalseng er ikke kun designet til at forbedre din søvnkvalitet, men også til at tilføje stil og elegance til dit soveværelse.

Bemærk, at for din bekvemmelighed kommer denne kontinentalseng med en brugervenlig manual, der gør samlingen enkel og problemfri. Invester i din søvnkvalitet og oplev den ultimative komfort med denne vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 180×200 cm. Gør din seng til det bedste sted i huset med denne fantastiske kontinentalseng, der ikke kun lover en god nats søvn, men også en fornemmelse af luksus og velvære hver eneste nat.

Scroll to Top