vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof blå

5.051 kr.

Drøm stort med vores blå kontinentalseng fra vidaXL. Luksuriøs komfort og stilfuldt design til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762869 Kategori:

Denne smukt designede vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm er skabt til at forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og afslappende oase. Med sit elegante blå stof og en solid konstruktion er denne seng både funktionel og stilfuld.

Sengens slidstærke stof er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og designet til at holde i lang tid. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at skræddersy din læse- eller tv-oplevelse, samtidig med at den støtter din ryg perfekt.

Den indbyggede madras med individuelle pocketfjedre tilbyder enestående komfort og støtte under hele nattens søvn. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at absorbere stød og støj, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Madrasens mellemhårde støtte sikrer, at du får den rette mængde stabilitet og fasthed, samtidig med at du nyder optimal komfort. Denne madras er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen tilføjer ekstra komfort med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum. Det er en perfekt finish til din soveoplevelse og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne kontinentalseng kommer med alt, hvad du har brug for til en nem montering, og dens tidløse blå farve vil passe perfekt ind i ethvert soveværelsesindretning. Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med denne elegante og komfortable kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top