vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

5.143 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Den stilfulde design og den ekstra polstrede madras giver en fantastisk søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334765933 Kategori:

Fejr dine nætter med ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm i en elegant mørkegrå farve. Denne luksuriøse seng er skabt til at give dig den optimale søvnoplevelse og en veludhvilet krop og sind hver morgen. Den slidstærke stofbetræk giver sengen et rent og moderne udseende, samtidig med at det er åndbart og let at vedligeholde.

Sengegavlen på vores kontinentalseng er designet til at tilbyde optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse, arbejde eller se tv. Du kan justere sengegavlen i højden efter dine behov, så du altid kan finde den mest behagelige position. Med en stabil sengeramme af massivt lærketræ og krydsfiner samt en konstrueret trækonstruktion er denne seng bygget til at vare.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og giver en behagelig støtte under hele nattesøvnen. Madrassen er mellemhård, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker en fastere søvnoverflade eller ofte sover på maven. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og blødhed til din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Hver detalje i sengen er nøje designet for at sikre den bedst mulige søvnkvalitet, og monteringen er enkel og ligetil med den medfølgende brugermanual. Giv dig selv den søvn, du fortjener, med vores vidaXL kontinentalseng med madras – en investering i din velvære og komfort, som du vil nyde i mange år fremover.

Scroll to Top